Tervetuloa Tekno-Renkaan ajanvaraukseen

RENGASHOTELLIASIAKKAAT valitkaa vaihtoon tullessanne vaihtoehto "Rengashotelli kausivaihto". 
  • Rengashotellille tulee varata aika vain jos renkaat ovat säilytyksessä, uusia paikkoja ei voi varata ajanvarauksen kautta, rengashotellipaikkaa voi tiedustella numerosta 09 8845 789 tai sähköpostitse myynti@tekno-rengas.fi. Poistamme rengashotellin puolelle tehdyt varaukset jos renkaita ei ole meillä säilössä.


Renkaiden allevaihdot / Tyre swaps:

  • Vain vanteilla olevien renkaiden allevaihdon voi varata nettiajanvarauksen kautta. Vannetöihin varatkaa aika sähköpostitse tai puhelimitse. You can only make an appointment for tyre swaps where you got tyres ON the wheels, in case you want tyres to be changed on the different wheels contact us via phone or email.Use "Allevaihto Henkilöauto" for passenger cars and "Allevaihto SUV tai Paku" for SUVs and Vans.
  • Muista ottaa mukaan mahdollisen lukkopultin avain sekä toiset kiinnitystarvikkeet tarvittaessa.Remember to take your lock bolt key if you got one and another set of bolts/nuts if needed.
  • Valitse listan oikeasta reunasta tarvittaessa renkaiden tasapainotus tai pesu lisäpalveluna.From the lower right corner of the screen you can apply balancing (Tasapainotus) and wheel wash (Vanteiden pesu).


Uusien renkaiden osto:

  • Valitse renkaat: kesärengashinnasto tai talvirengashinnasto
    Jätä ajanvarauksen viimeisessä kohdassa Huom. kenttään tieto haluamistasi renkaista. Jätä myös yhteystiedot jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä, jos haluamanne renkaan saatavuuden kanssa on ongelmia.
  • Lisäpalveluita ei tarvitse valita, ne kuuluvat renkaiden asennuksen hintaan.
  • Ajanvarauksen kautta tehdyt rengastilaukset ovat sitovia. Tarkista siis rengaskoko renkaista huolella, harvinaisempien rengaskokojen palautuksista koituu kustannuksia jotka perimme tilauksen tehneeltä.
  • Jos haluatte ostaa uudet renkaat eikä sopivaa aikaa löydy, soittakaa ystävällisesti myyntiimme tai lähettäkää sähköpostia. Pystymme tarjoamaan tarvittaessa myös ilta-aikoja ajanvarauksen ulkopuolelta.

Valitse toimipaikka & palvelu

Varaa aika

Aikoja vapaana

Yhteyshenkilön yhteysteidot